در آستانه برگزاری سومین همایش بین‌المللی «افول آمریکا»

برنامه‌ نصرالله روز ۵ آبان با عنوان «رویکردهای نظری در دوران افول آمریکا» بطور مستقیم از لانه جاسوسی پخش شد.

تاریخ انتشار: چهار شنبه 7 آبان 1404
در آستانه برگزاری سومین همایش بین‌المللی «افول آمریکا»، برنامه‌ نصرالله با عنوان «رویکردهای نظری در دوران افول آمریکا» از شبکه چهار سیما و با اجرای دکتر ابوذر یاسری و با حضور دکتر محمدرضا مجیدی، دبیر علمی همایش، عضو هیئت علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران و سفیر و نماینده پیشین ایران در یونسکو برگزار گردید.
تعداد بازدید: 18

این برنامه با حضور دکتر محمدرضا مجیدی، دبیر علمی همایش، عضو هیئت علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران و سفیر و نماینده پیشین ایران در یونسکو برگزار گردید. همچنین تولید این برنامه توسط دانشکده هنر، رسانه و فضای مجازی شهید آوینی دانشگاه جامع امام حسین(ع) صورت گرفته است. در آغاز، دکتر مجیدی به روند برگزاری پیش‌نشست‌های داخلی و بین‌المللی مرتبط با همایش اشاره و اهداف علمی و راهبردی آن را تبیین کرد.

در ادامه برنامه، مهمان با بررسی تحولات تاریخی نظام بین‌الملل، به ماهیت قدرت در جهان پس از جنگ جهانی دوم پرداخت و تأکید کرد که «اعضای شورای امنیت، فاتحان جنگ جهانی دوم بودند که در ظاهر از دموکراسی سخن می‌گویند اما در عمل، آن را در خدمت منافع خود به کار می‌گیرند». دکتر مجیدی انقلاب اسلامی را حرکتی ضد استبدادی و ضد استعماری توصیف کرد که معمار کبیر آن حضرت امام خمینی(ره)، در برابر سه‌گانه‌ی شاه، اسرائیل و آمریکا قد علم نمود.

دکتر مجیدی در بخش دیگری از سخنان خود، با ارجاع به کتاب «پیدایش و فروپاشی قدرت‌های بزرگ» اثر پل کندی، روند افول ایالات متحده را از منظر نظری و تاریخی تحلیل کرد. وی انقلاب اسلامی ایران را حاصل پیوند میان دین، مردم و رهبری دانست و خاطرنشان کرد که آمریکا با ترویج جهانی‌سازی فرهنگ خود، در مسیر تحقق عدالت جهانی مانع‌تراشی کرده است. به گفته وی، نارضایتی فزاینده‌ی اروپایی‌ها از «آمریکایی‌سازی جهان» در زمان تاسیس سازمان ملل نمایان بود و همان‌گونه که رژیم صهیونیستی در سراشیبی سقوط قرار گرفته، ایالات متحده نیز در مسیر فروپاشی دومینووار پس از اسرائیل قرار دارد.
 

برای مشاهده برنامه از این لینک وارد صفحه پخش برنامه شوید.

دسته بندی :

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها