مراسم و آیین های ماه محرم در ایران متنوع هستند و معمولا این آیین ها در هر منطقه، ضمن حفظ روح کلی خود معمولا رنگ و هویت آن منطقه را به خود می گیرد. در کنار مراسم و آیین های عزاداری ماه محرم در کرمان یکی از آیین های منحصر به فرد “آیین پخت آب گوشت امام حسینی“ است و اخیرا به عنوان میراث ناملموس معنوی این استان در فهرست آثار ملی کشورثبت شده است. پخت این آب گوشت که خاص ایام سوگواری محرم است، به شکل آیینی و جمعی برگزار می شود و دارای آداب، ظرایف، نکات اعتقادی و اخلاقی و جزئیاتی است که از این حیث منحصر به فرد و نشان از ارادت بانیان و دست اندرکاران پخت آن به سالار شهیدان حضرت سید الشهدا دارد. این مستند به نحوه پخت این آب گوشت در شهر زنگی آباد کرمان می پردازد.
ارسال دیدگاه
ارسال
جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید
دیدگاه ها