امشب در «چرخ» دربارهی ارتباط شیمی، یادگیری ماشین و اصالتسنجی مواد غذایی گفتوگو میکنیم. اصالتسنجی مواد غذایی یک مسالهی مهم در کنترل کیفیت، بهداشت و ایمنی مواد غذایی است. شناسایی و تعیین تقلب در مواد غذایی برای بررسی اجزای آنها، کیفیت و صحت و اطمینان از ایمنی مادهی غذایی و رضایت مصرفکنندگان از اهداف اصالتسنجی مواد غذایی است.
تازههای دنیای علم و فناوری
▪️محمود حاجزمان، روزنامهنگار علم: تلاش برای ساخت واکسن مادامالعمر کووید-۱۹
▪️خشایار مریدپور، روزنامهنگار فناوری: ارسال اولین توییت با رابط مستقیم مغز به کامپیوتر
شیمی، یادگیری ماشین و اصالتسنجی مواد غذایی:
▪️مهمان: دکتر هادی پرستار شهری، دانشیار دانشکدهی شیمی دانشگاه صنعتی شریف
▪️میزبان: دکتر سیدداریوش طاهرزاده، دکترای شیمی و مدرس دانشگاه تهران
دانشگرد: دانشگاه زنجان
▪️گفتوگوی پویا پاکنژاد با دکتر جواد مرادلو، رئیس دانشکدهی مهندسی دانشگاه زنجان
ارسال دیدگاه
ارسال
جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید
دیدگاه ها